STYLING TIllSAMMANS MED

NÅGOT GAMMALT NÅGOT NYTT


Det här är bilder från en fotografering som jag har gjort tillsammans med en av mina närmsta vänner Emelie Ahlnér, som driver Något gammalt något nytt. Hon är den mest kreativa människa jag känner på denna jord. Allt hon får i sina händer blir till magi. Hon är både florist, kläddesigner och mycket mer än så. Vill man skapa ett magiskt bröllop eller fest med en fantastisk helhelt, då ska ni anlita henne. Pronto!

Verksamhetsfotogragering med

Träningsmagasinet


2020 öppnade Annika ett träningscenter i Skillingaryd. Ett uppdrag i ruffiga lokaler med en härlig atmosfär att fånga!

Eventfotografering med

Johanna Kajson


2017 fick jag förmånen att dokumentera Johannas boksläpp med boken Planera ditt drömbröllop med Johanna Kajson. Jag blev såklart oerhört glad för detta fantastiska uppdrag :)) Här följer lite bilder från denna magiska dag, och som ni ser så är dekorationen TO DIE för såklart, då bästa Johanna varit i farten!

Verksamhetsbilder åt

Företag


I never read. I just look at pictures. - Andy Warhol. Det här citatet är kanske just nu mer aktuellt än någonsin för företag. I dagens enorma informationsflöde måste man nå fram med sitt budskap. Kommunikationen behöver sticka ut, vara personlig men också unik. Företag behöver kännas, inte bara synas. Detta är min passion och just såhär älskar jag att arbeta. Så är ditt företag ute efter något unikt? Slå en pling!