VÄRMDÖ 2020

JOACHIM & IRMA


Oj, var ska jag börja. När Irma kontaktade mig blev jag alldeles varm inombords. Hon och jag har gått på samma högstadie/gymnasium, vi känner till varandra som man gör på en liten ort men inte mer än så. Men när någon 18 år senare hör av sig till mig, trots att hon flyttat ifrån Småland vidare till Stockholm, då känns det lite extra härligt och speciellt. Och det är precis så Irma var och är som person. Den mest varma och omtänksammaste man kan tänka sig. Deras dag skulle äga rum på Villa Soludden på Värmdö, och wow wow vilket ställe dom hittat. Magisk personal med en riktigt " känn dig som hemma feeling". Det blev såklart en helt perfekt dag. Jag är så tacksam att jag fick träffa Irma igen efter så många år, och såklart hennes härliga fästman Joachim och deras nära och kära. Tack käraste ni, för förtroendet.